SİVAS / ŞARKIŞLA - İsmet Yılmaz Fen Lisesi

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Mehmet Ali KÖSE, Müdürlüğümüze bağlı

İsmet Yılmaz Fen Lisesi Pansiyonu

Yurt Denetleme Komisyonuyla birlikte gezerek incelemelerde bulundular.

Ara

Okulumuzun Koro Ekibi Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Ara

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 11. sınıflara yönelik ''Gençlik ve Güvenli Gelecek'' isimli proje kapsamında Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde seminer düzenlendi. Düzenlenen seminerde terör örgütlerinin eleman kazanmasının engellenmesi,propaganda alanlarının daraltılması,terörle mücadelede halkın desteğinin sağlanması, teröre karşı devlet-vatandaş işbirliği içerisinde olması amacıyla bilgilendirme yapıldı. Ülkemizin jeopolitik öneminden de bahsedilen seminerde geleceğin nesli olan gençlerimizin dünyadaki terör saldırılarına ve terörizme karşı bilinçli olunması gerektiğinden söz edildi. Seminer sonunda gençlerin emniyetle irtibata geçecek iletişim adresleri verildi ve katılımcılara teşekkür edilerek seminer sona erdi.

Ara

''Madde Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele'' konusunda düzenlenen seminere okulumuzun öğrencilerinin velileri de katıldı.

Ara

Kitap okuma saatinde öğrencilerimizle kitap okuduk

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Gazi Erdoğan tarafından 9.Sınıf Öğrencilerimize Verimli Ders Çalışma Teknikleri Semineri verildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Programını Aşık Veysel Kültür Merkezi'nde coşkuyla kutladık.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT, ''24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı'' dolayısıyla İsmet YILMAZ Fen Lisesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Daha sonra müdürümüz öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek AYT ve TYT hazırlıkları ile ilgili bilgi aldı.

GELECEĞE NEFES CUMHURİYETE NEFES

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında yüzlerce Fidanı toprakla buluşturduk.

Kas

Okulumuzda saat 9.05'te ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programı gerçekleştirdik.

Kas

Hedef projesi kapsamında okuyan nesil programında bütün sınıflarımızda kitap okuma saati yapılmıştır.

Öğrencimize Ödül

Cumhuriyet Bayramı kompozisyon yarışmasında okulumuzun öğrencisi Batuhan DEMİRTAŞ birincilik ödülü kazanmıştır. Ödülü Şarkışla Kaymakamı Samet ÖZTÜRK takdim etmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Hedef Projesi kapsamında 23 Ekim Pazartesi günü 6. Ders saatinde hep birlikte kitap okuduk.