SİVAS / ŞARKIŞLA - İsmet Yılmaz Fen Lisesi

Ekm

5. Ders saatinde kitap okuduk.

Veli Toplantısı

Okulumuzda sene başı veli toplantısı yapıldı.

Ekm

Okulumuz bünyesinde faaliyet gösteren anasınıfında robotik kodlama yapılmıştır. Faaliyeti yürüten Harun Şahin öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Okul Tanıtımı

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Gazi Erdoğan tarafından İlçemizde bulunan Sefil Selimi ve Şehit Nurcan Karakaya Ortaokulu 8.Sınıf Öğrencilerine Okulumuzun tanıtımı yapıldı.

Ekm

HEDEF-Miras Projesi kapsamında ilçemizde yapılan Hazırbulunuşluk Sınavını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT ve Şube Müdürümüz Mümin YILMAZ okulumuza gelerek ziyaret etti .

Yks Semineri Verildi.

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Gazi ERDOĞAN tarafından 11.ve12. Sınıf öğrencilerimize YKS Semineri verildi.

Eyl

Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri Yerinde Tarih Projesi kapsamında Sivas'taki tarihi yerler hakkında bilgi sahibi oldular. Proje sahibi Tarih Öğretmenimiz Abdullah ŞİMŞEK öğrencilere tarihi eserler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Eyl

Vaize Leyla TOSUN Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle pansiyonumuz öğrencileri ile biraraya geldi.

Eyl

9. Sınıf Öğrencilerine okulumuz Psikolojik  Danışmanı Gazi Erdoğan tarafından oryantasyon eğitimi verildi. Okul birimleri tanıtıldı.

Eyl

Okulumuz yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olması dileğiyle başlamıştır.

Eyl

Okul Psikolojik Danışmanımız Gazi ERDOĞAN tarafından Mesleki Çalışma Proğramı kapsamında Okul Öğretmenlerimize Dijitalleşmenin psikolojik ve sosyolojik etkileri ve Okul Rehberlik Hizmetleri hakkında  bilgilendirme semineri verildi.

Tem

Okulumuz öğrencilerinden Emir Murat KARADUMAN YKS'de Türkiye 500. sü olmustur. Okulumuz olarak bu gururu yaşattığı için kendisini ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzun Bu Seneki Spor Karnesi

Liseler arası turnuvalarda okulumuz masa tenisinde kız ve erkeklerde 1., Volaybolda kız ve erkeklerde 3. , Boccede erkeklerde 2., kızlarda 3. olmuştur. Bu sonuçlarla birlikte öğrencilerimiz toplam 6 kupayı okulumuza kazandırmışlardır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatma ALTUN'u tebrik ederiz.